En inblick i folkislivet

Insåg helt plötsligt att jag försummat min kära blogg en hel del de senaste 2 månaderna. Jag får helt enkelt börja med att be så hemskt mycket om ursäkt då jag misstänker att jag lovat att jag skulle bli bättre på att skriva och skulle ha skrivit mer nu då jag går på folkis, men så blev det ju tydligen inte. Livet är liksom mer fullbokat än vad man kan tro när man bor på en folkhögskola. Det är skola hela dagarna och sedan umgås man med folk hela kvällarna. De första veckorna blev en påfrestning då jag är så van vid att vara själv hemma på kvällarna efter jobb och liknande. Men nu när ”smekmånaden” är över så känns det mer som att vi är en familj. Jag bor i ett hus med 5 tjejer som nu är mer som systrar än klasskamrater. Klassen har snabbt vuxit till en familj och jag vet inte vad jag gjorde innan jag träffade dem. Det är ett helt gäng med olika sorters människor med olika erfarenheter av livet men ändå väldigt lika på så många sätt. Jag är helt övertygad om att vi hamnat här av en anledning.

Från en sommar då trötthet var mitt ledord och den där ökända väggen var läskigt nära så känner jag mig nu utvilad och full med energi och glädje. Dessa människorna ger mig så mycket glädje på så många sätt. Och sen har vi ju gospeln. Gospel är nog en av de bästa sortens sånger man kan sjung. Det är så mycket känsla i dessa sångerna. Allt från glädje till uppmuntran. Det finns sånger som ger hopp om morgondagen och sånger som säger att du inte är ensam i din känsla om att Gud känns långt borta ibland men han är där. Får ni möjlighet att komma och lyssna på oss (Sanctity Gospel Choir) så skulle jag verkligen rekommendera det, om så inte för att träffa mig så för att höra gospeln. Det är sjukt kul att sjunga och det är SJUKT bra musik! Gå in på vår sida (se länken här över) och gilla den och håll ögonen öppna för våra kommande konserter.

Se där, helt plötsligt kröp det in lite reklam i detta inlägg. Jag är så otroligt glad att jag gjorde detta och inser mer och mer att jag gjorde helt rätt val. Detta är en dröm jag knappast kunnat föreställa mig. Jag mår så bra av detta. Detta är ett guldår! Bästa semestern någonsin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s