Något att tänka på i djungeln.

Jag tänker nu vara väldigt öppen och ärlig. Jag tänker ge er dejtande människor lite inside information som kanske kan hjälpa någon.

Det är tufft att dejta. Det är läskigt och det kan göra riktigt ont. Det är inte lätt och du kommer att möta människor som visar sig inte vara helt reko. Dejtar du på nätet så se till att första dejten är på offentlig plats då det kommer bli konstigt om det inte fungerar. Låt första dejten vara enkel och utan krångel. Gör inget som ditt hjärta inte vill! Lyssna på magkänslan! Detta gäller för alltid. Följ alltid din magkänsla. Bli aldrig tillsammans med någon bara för att du inte vill vara singel. Det bryter bara ner dig själv. Var ärlig mot dig själv. Du är din första prioritet tills det att ni verkligen är seriösa och även då får du inte glömma dig själv. Bättre att vänta på personen som kommer vårda ditt hjärta än att hänga med personen som kliver på det gång på gång. Och glöm inte att man alltid är två i en relation. Ta hand om varandra! Funkar inte kommunikationen så kommer förmodligen förhållandet kännas fel och konstigt.

Och en sak till. Det är väldigt få människor som kan läsa tankar så var öppen och ärlig med vad du tycker och tänker istället för att låta den andra personen gissa sig fram.

with love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s