Crazy valentine.

Varje år sedan jag startade blogga så har jag skrivit ett inlägg denna dag. Det har alltid handlat om hur jag firar min alla hjärtans dag helt själv. Även idag är jag helt själv, men jag har inte köpt några blommor till mig själv eller gjort något annat typiskt för denna hjärtans dag. Jag har tänk lite på vad de är för dag och jag har varit inomhus då jag skrivit uppsats, men annars kunde det lika gärna varit vilken annan lördag som hällst.

Det jag dock gjort är att fixa mig och sminkat mig och satt upp håret. Jag skulle själv säga att jag gjort mig riktigt snygg. Varför ska man vara tvungen att ha en dejt eller ens planer för att få göra sig snygg? Jag ser det som en chans att ta på mig något snyggt och bara trivas med mig själv helt enkelt. Och när min våg visade på viktnedgång så ville jag vara lika sexig på utsidan som jag känner mig på insidan. Så eftersom jag hade en ”sexy friday” igår så blev dagens titel ”crazy valentine”. Jag har haft spontana små danspartyn medans jag pluggat och liksom varit lycklig hela dagen. Jag är ju en otroligt lyckligt lottad människa men en hel hög med underbara människor omkring mig som jag aldrig vill leva utan. Sen skulle det vara underbart att ha min egen Valentin men jag har hopp och tror att han kommer dyka upp när jag minst anar det. Vem vet, nästa år när jag skriver detta inlägg så kanske jag inte är singeltjejen som alltid firar själv utan jag har en fin kille i mitt liv som vill fira denna dag med mig.

Så till alla er där ute med en käraste, jag hoppas ni verkligen visat er kärlek idag och njutit av varandra. Till er som precis som jag firat själva, jag hoppas ni inte glömt bort de andra underbara människorna i era liv. Kärlek kommer i många former och färger.

Och till er mina kära läsare, vänner, familj och ja vem du än må vara. Jag önskar dig ett år fyllt med kärlek. Ett år då ditt hjärta mer än en gång får slå volter. Jag skickar stora hjärtan och många varma kramar till er alla och hoppas att er alla hjärtan dag varit minst lika bra som min. Jag älskar er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s