Examen och trasig

Mycket har hänt sedan mitt sista inlägg. Kvinnan på andra sidan datorn, alltså jag, har tagit examen och kan nu efter 4,5 år äntligen säga att jag tagit mig igenom utbildningen till sjuksköterska. Sen har jag lite kurser kvar men jag kan i allafall säga att jag tagit examen. Tänk va skönt att jag efter allt detta slit äntligen lyckats ta mig till slutet. Nu är inte ljuset i tunneln så väldans långt bort skulle jag vilja påstå. Så jag har en spännande vår framför mig. Det blir en del jobb på sjukhuset men även lite jobb som studentambassadör. Så om du går på gymnasiet och inte vet vad du ska göra sen så ser ni till att gå på mini-mässor nu under våren. För vem vet, ni kanske får prata med mig!

Sen förutom allt detta så har jag vloggat en del och levt utan socker. Mår riktigt bra till följd av det. Men som ett brev på posten så skadade jag min rygg idag. Packade bilarna inför vårens resor och måste ha lyft fel för den skada jag hade för två år sen verkar vara tillbaka. Just my luck! Så nu går jag på piller och sjukgymnastik. Tur att jag har lite övningar som jag kan falla tillbaka på.

Så nu har ni fått en mindre uppdatering. Nu är jag nyfiken på vad ni vill att jag bloggar om eller tar upp i mina vloggar på youtube.com/lillasyster.

Ta hand om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s