Vinnare och förlorare.

Valnatten är här. Rösterna räknas och det som inte fick ske är ett faktum. SD är nu mera Sveriges tredje största parti. Det positiva är dock att det är regeringsbyte och vi nu får en röd/grön regering. Tyvärr är det en regering som inte är sammansvetsade men man kan hoppas att de kan komma samman och göra att dessa kommande 4 åren blir 4 bra år. Men min oro finns ändå där. SD har fått förmycket makt i detta val. Förmånga röster gavs till det parti som är främlingsfientligt och hatiskt. Men vad gjorde vi fel? Varför blev de såhär?

Vi lever i ett land där klyftorna är ett faktum. Vi måste gå samman och få dessa djupa och stora klyftor att försvinna. Vi måste kunna jobba tillsammans mot rasism och främlingsfientlighet. De stora partierna måste se varför SD fått så mycket medhåll och ta till sig detta. De frågor som SD driver med måste de andra partierna diskutera. Man måste samarbeta emot SD och stå enade. Man måste ta kampen mot främlingsfientligheten! Man måste svälja sin stolthet och stå upp för medmänskligheten och jobba mot att Sverige ska kunna vara ett tryggt land för alla. Vi vill inte ha några krig här i vårat land. Vi vill inte ha något hat. Vi måste bygga med kärlek! Vi måste älska över blockgränser. Vi måste sluta upp emot detta stora hat.

Tillsammans kan vi vinna!

3 reaktioner på ”Vinnare och förlorare.

  1. Håller med dig att något gick snett men glöm inte att SD är så mycket mer än främlings/invandrarfientligt. Man får inte glömma att de bedriver en politik där personer som jag är mindre värda och har mindre rättigheter än andra och jag är med deras mått ”Svensk”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s