När pratkvarnen tystnar

Söndag kväll. En vecka av inspark är snart över. Bara tre dagar kvar innan vårens inspark är helt över. Jag ligger i min soffa och känner mig lite sliten. Framför allt så är min röst sliten. Jag har haft vissa talsvårigheter sedan i typ tisdags då jag blev hes av allt skrikande och hejande. Men det är de värt! 

Mitt problem nu är att jag inte är van vid att inte kunna prata. Hela dagen har jag suttit tyst och försökt vila mina stämband. Jag har inte ens sjungt. Att jag är såhär tyst händer otroligt sällan. Och känner man mig så vet man att tystnad inte alltid tillhör min starka sida. Och känner man mig så vet man att jag vid detta laget har en enorm abstinens efter att få prata och sjunga och socialisera mig med folk. Speciellt efter en insparks-vecka. Men just nu orkar inte min röst. Just nu orkar inte min kropp prata och det hörs när jag försöker.

Som tur är så är jag omringad utav människor som kan hjälpa. Så jag har nu bestämt att om min röst fortfarande är paj i morgon så kommer jag ha skyltar redo som hjälp. Jag kommer ta med ett block där jag kan kladda allt. Detta kan bli så kul. Jag är peppad!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s