Paus

Tisdag och träningvärken har gjort sig påmind hela dagen. Speciellt rumpan och benen har påpekat att jag tränade hårt igår. Mina knän har även dem lovat att om dom inte får vila så kommer dom nog ge upp. Ändå så tränade jag inte lika hårt igår som jag planerade. Det blev 70min jympa som gick ut på mycket styrketräning. Kunde knappt lyfta armarna när vi var klara och däckade nästan direkt när jag kom hem. Bra jobbat där tycker jag själv.

Idag blev det aerobic (hur de nu stavas) med mer inriktning mot street dance. Verkligen asroligt! Var även idag helt slut när vi lämnade gymmet. Men ska jag vara ärlig så hade jag inte så mycket energi när jag kom till gymmet så jag är glad att jag orkade hela passet.

Det har varit en tuff dag idag. Fick reda på min patofysiologi tenta, den jag gjorde i december som jag var tvungen att klara för att kunna plugga sista året. Det visade sig att ännu en gång har jag misslyckats med att komma över 30poängs gränsen. Så nu blir de till att ta ett till studieuppehåll och plugga ifatt allt. Jag ser dock detta som en utmaning och möjlighet att kunna bli av med alla de andra skräp tentorna som ligger efter mig. Nu har jag min chans att lyckas! Nu ska jag kicka ass!

Att gå all denna press på mig idag gjorde att jag fick kämpa hårt för att inte ta turen förbi hemmakväll efter gymmet. Det var en motgång och tröstäta är min grej när jag ska hantera sådant. Men nu är de stopp på de! Istället blev det en hallon/banan smoothie. Mums!

Nu ska det sovas och i morgon blir det paus från gymmet men ska ta mig en lång promenad i stället.

Puss på dig!

g android-uri=”content://media/external/images/media/6759″ />

(uppdrag minus 20kg)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s