Pausa

Ibland när omvärlden verkar väldigt förvirrande kan en paus vara det man behöver. Det kan vara ett tillfälle att tänka över ett problem eller sitt liv i stort. Eller det kanske är en stund då man släpper allt vad ansvar heter och bara ligger och tittar upp i himlen helt fri från tankar.

Jag tror vi alla måste trycka på paus knappen ibland och smälta saker som just inträffat. Jag tror man måste göra det för att inse vad som faktiskt skett. Men iblanz kanske en paus kan vara en lösning i ett förhållande där tankarna kommer ivägen. Alla behöver vi ta ett steg tillbaka och pausa i bland. En paus i en relation behöver inte mena slutet, även fast det är skrämmande likt ett sådant. En paus kan vara en lösning som får relationen och förhållandet att bli starkare och bättre.

För att du ska må bra måste du pausa! Du måste hitta en plats där du kan samla dina krafter och sortera tankar. En ”trygg hamn” där du känner dig säker och kan släppa all ångest och oro. Det behöver inte vara något avancerat, det kan vara i ditt hem, men glöm inte att använda platsen. Glöm inte att trycka på paus knappen!

Puss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s