Bilder på oss…

Har du tänkt på att så fort någon skaffat pojkvän eller flickvän så byter dom nästan alltid profilbild på ex facebook? Det går från att vara en ”singelbild” till en ”vi är ihop-bild” om du förstår vad jag menar. Jag tycker det kan vara väldigt gulligt. Som den hopplösa romantikern jag egentligen är så kan det får mitt hjärta att smälta lite.

På söndag har jag varit tillsammans med min sötaste i 3 hela veckor och vi har inte bytt några profilbilder. Det kan bero på att det inte finns några bilder på oss båda tillsammans. Vi är helt enkelt inte ”foto-officiella” än skulle man kunna säga. Men de är nog inte bara det som gjort det. De har inte kommit till att bli så bara. Tanken i sig själv slog mig ju inte fören idag när jag gick och funderande på detta med att det inte finns några kort på oss. Men måste man ha en profilbild på fb som föreställer dig pussandes på den du älskar? Mitt svar är nog faktiskt nej. Det är gulligt och ett sätt för dig att skryta om personen som äger ditt hjärta (vilket kan vara gulligt i sig), men absolut ingen nödvändighet. Den dag då det existerar en söt bild på mig och E så kommer den säkert hamna som en profilbild någonstans. Men innan dess kommer jag skryta om honom med ord istället.

Jag vet inte om du funderat på detta också? För jag vet att du sett ”vi är ihop-bilder”. Har tanken slagit dig? Vem vet. Ännu en knasig, intressant och helt orelevant iaktagelse kl.22.47 på kvällen.

Puss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s