Älskade onsdag

Onsdag har snabbt blivit en utav mina absoluta favorit dagar. Det är mitt i veckan och man vet att snart är det helg, men samtidigt är det lagom lång tills veckan är slut och en ny tar sin början. Plus att det är dagen efter ”jäkla tisdag”.

Förra veckan hade jag en sådann där tisdag då man är opepp på allt. Man orkar inte riktigt lägga energi på något egentligen. Jag var i skolan och gjorde de som var tvunget att göras, men sen gick jag hem och la mig på soffan. Jag var inte alls rolig att umgås med då kan jag lova. Men min söta vän A messade mig och undrade om jag hade tid för henne någon timma eller något medans hon väntade på D. Jag sa ja och vi bestämde oss för att sätta oss och fika och prata på ett café i centrum. Vi gjrde de och kom båda fram till att det var en kass dag, en ”jäkla tisdag” helt enkelt, därav namnet. Vi kom fram till att om det varit onsdag hade dagen säkert varit bättre. Vi satt och pratade ett bra tag och det slutade med att vi var sarkastiska och skrattade åt allt. Vi behövde helt enkelt ”spy lite galla” över hela dagen.

Men idag är det inte tisdag, det är som sagt onsdag. Det är en bra onsdag. Det är en riktigt bra onsdag. Och om du inte har en lika bra dag som jag så tänkte jag dela med mig av en låt som alltid får mig att må lite bättre.


Hakuna Matata, inga bekymmer.

Puss på dig! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s