Oktoberkampen…

Detta är inlägg nummer 80 för mig och det ska jag ägna åt månaden oktober och oktoberkampen.

Jag och två vänner till mig har kommit överrens om att tillsammans peppa varandra till att klara oss utan gotterier, godis och flöt. Vi kallar det för (som fröken A sa) oktkampen. Detta är första delmålet för oss, i allafall för mig och R. Jag tror att man kan behöva arbeta tillsammans när det kommer till att sluta med något man gillar. Jag är en enorm godisgris och vet att jag måste sluta med detta för mitt eget bästa.

Så här lovar jag nu att sluta med godis och annat flöt månaden ut, sedan även fram till årsskiftet och förmodligen längre. Jag ber om din hjälp att putta mig åt rätt hål. Ser du mig köpa godis, ge mig en frukt och ta påsen ifrån mig. Köper jag chips så ge mig popcorn istället och påminn mig om mitt löfte till mig själv. Jag vet att jag kan sluta, jag har gjort det innan men hösten är svårare än våren.

Nu när jag ändå pratar om oktober vill jag påminna dig om att skänka pengar till bröstcancerfonden! Ring 0939-100 00 25 och skänk 25kr. Det är en god gärning och 25kr är inga pengar för en svensson idag, ring flera gånger vett jag. Det dras direkt från din mobil. Eller köp ett rosa band, köp flera. Dom kostar bara 20kr.
Om du känner att du vill skänka mer så kan man såklart göra det med. Om du går in på http://www.brostcancerfonden.se så hittar du all info du behöver.

Du kan göra skillnad!

Puss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s