Mår du bättre av de?

Jag har börjat med en ny grej. Om någon verkar negativ eller vill ha något (även om denna någon är mig själv) så ställer jag frågan ”kommer du må bättre av det?”. Fundera över det en stund.

När du har en negativ och tråkig inställning till allt i din närhet, du kanske har vaknat på fel sida eller har pms vem vet, mår du bättre av de? Blir du gladare av att vara sur och dum? Om du kommer fram till ett nej på denna frågan så kommer det en följdfråga. Om du inte mår bättre tror du då folk i den närhet mår bättre? Om du nu fått två klara nej så har du lite jobb att göra.

Om du tror att allt du tar dig för kommer gå dåligt, går det bättre då? Om du laddar dig själv med massa negativ energi eller har en negativ inställning då jobbar kroppen omedvetet mot ett negativt resultat. Du vägrar ju själv tror på de positiva. Tänk positivt! De kommer du själv må bättre av och folk i din närhet kommer smittas av din positiva inställning. Du kommer alltså sprida glädje. Det kan jag lova att både du och de runt omkring dig kommer må bättre utav.

Puss på dig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s