Moll

De finns de där dagarna då allt verkar gå i moll. Spellistan på spotify spelar lugna låtar med en viss melankolisk underton och du själv orkar inte riktigt bry dig om att le. De är inte så att du mår dåligt eller är ledsen, men du är inte överglad häller och därför blir allt lite melankoliskt. De är som om kroppen ställer in sig på att dra så lite energi som möjligt och därför passar inget som är ansträngande dagar som denna. Att ligga i solen eller ännu hällre på sängen och lyssna på den lugna spotifylistan är de ända som funkar.

Såklart finns det bara en sak att göra om man vill komma ur den melankoliska svackan. Ta tag i livet och kasta sig ut ur huset. Träffa vänner och människor som inbringar glädje och solsken bland alla gråa moln. Byt lista på spotify!

Men ibland kan en sådann dag vara en skön paus ibland alla skratt och leenden och ljud. En ”bara jag”-dag då inget handlar om någon annan utan bara om mig. En dag då det är tillåtet att strunta i att gilla allas roliga inlägg på facebook eller svara på sms. En dag då det är tillåtet att bara ligga och stirra upp i taket. Alla kan nog behöva en sådann dag ibland. Men det är BARA ibland! Låt inte dessa dagar bli för många för det mår man inte psykiskt bra utav, tro mig. I morgon är en annan dag full med solsken!

 

 

Puss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s