Magin hos uniformer

Finns de någon som har missat att killar i uniform är ganska snygga? Även killar i arbetskläder har en viss charm över sig. Men varför dras tjejer (försök inte säga att vi inte gör de) till killar med uniform? Är det den maskulina utstrålningen? Eller de kanske ligger i våra gener eller är inpräntat i våra hjärnor någonstans.

Oberoende vad det är så verkar det alltid vara lika spännande med soldater och hantverkare. De är dem som tjejerna i filmerna diskuterar, de är dem som är hjältarna i alla chickflicks. De är snygga, maskulina, sexiga killarna som på något konstigt vänster alltid verkar vara en sorts dröm kille med gentlemanna kriterier. De är ju inte konstigt att alla tjejer har en dröm om att ”prince charming” kommer komma ridande på en vit häst och rädda oss från det onda som håller oss fångade.

Men en liten kul grej då. Har du tänkt på att de är inte ofta den snygge soldaten eller hantverkaren har någon tröa på sig? Killen är nästan alltid sådär lagom skitig och svettig och såklart gyllenbrun. Vilken fantastisk dröm kille!

Puss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s