Framtid…

Vi alla har eller kommer någon gång stå inför beslut som kan förändra vår framtid. Vi kommer finna oss själva stående vid vägskäl som leder vidare i livet. Antingen kan man gå höger eller vänter men man kan inte gå tillbaka. Det är när detta händer som man måste våga chansa lite, för du vet inte vad som kommer möta dig längs vägen.

Men en sak måste du lova dig själv, ångra inte ditt beslut. Tänk inte på hur det kunde ha arit om du gått den andra vägen, du kommer inte må bättre av de.

Välj väg med hjärtat och gå sen med ett öppet sinne längs den vägen. Möt hinder med ett leende och en positiv inställning och hälsa på de människor som du möter. Vissa av dem kommer följa dig längs hela vägen och andra kanske försvinner med tiden, sen finns det dem som du träffar på nytt när era vägar möts igen. Ge livet en chans och våga tro. Glöm inte att njuta av det fina som Gud har skapat och ge åt dem som behöver. Dela med dig av erfarenheter till dem som inga har och var en förebild för de yngre. Älska med hela ditt hjärta och fundera inte på om de kommer göra ont.

Våga chansa! Våga älska! Våga leva!

 

Puss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s