osynligt synlig

Har du haft den där känslan av att människor veta att du är i rummet men de har inget behova av att höra dig. Det finns liksom en ton i deras röster som påvisar att de räcker att du existerar i rummet mer vill de inte ha. En väldigt nedbrytande och jobbig sits att sitta i. Undermedvetet förväntas det något av dig, personerna kanske till och med säger det rakt till dig, men din respons är inte nödvändig.

Detta är nog ett faktum i vår vardag. Det finns ofta den där personen som inte riktigt får prata till punkt eller anses ha en viktig åsikt. Det är ju hemskt att inse de, men så är det nog på många ställen. Personen som ändå inte kan säga nej utan bara nickar lite försynt och håller med. Kanske ler personen och ser helt oskyldig ut, verkar inte vilja ta någon plats ändå. Personen vill inte vara till besvär liksom. Det är nog en person man måste ta hand om, kanske lysnna på ibland och fråga om den personens egna åsikt. För att vara en grupp kan man inte vara själv, en grupp består av flera människor och alla har rätt att synas och höras fullt ut.

Om du känner dig som den där osynliga synliga personen så glöm inte att vara dig själv. Hitta ett sammanhang där du kan vara dig själv och där du trivs. Låt sen den tryggheten speglas i allt du gör. Du är skapad med egna fantastiska egendkaper, ta vara på dem! Du är unik och ingen kan ta din plats. Ingen annan kan vara du. Du är ju du! Glöm aldrig det.

Pöss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s