tankar på en söndag…

Att gå igenom schemat för veckan kan skapa en känsla av panik i bröstet. Blir svårt att tänka klart och stressen blir värre. Det är inte lätt att vara på topp när man känner att man egentligen ligger på botten. Det finns så mycket som borde göras och sen finns det de där grejerna som man egentligen inte alls behöver göra men tror att man måste göra. Det blir inte bättre av att man verkar vara helt okapabell att säga nej.

Veckan som kommer nu är egentligen inget stress moment, men mycket vill hända på måndag. Jag får huvudvärk av att bara tänka på måndag. Just nu tänker jag med detta inlägg släppa huvudvärken och stressen och låta måndagen komma med allt vad det innebär. Jag brukar ju få veckorna att gå ihop, så varför skulle inte denna veckan gå ihop?

Så vill jag be om lite inspiration och hjälp att plugga också. Har lite väl mycket att plugga och första tentan redan om två veckor. Känns som ett stort orosmoln som bara ligger och ökar på min stress. Be för mig och sänd en god tanke. Jag har ingen ork att kugga på mer tentor nu. Nu ska jag klara detta! Men en tanke skulle vara snällt.

Pöss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s