Vaddå tält?!

Finns det någon tjej på denna jord som klär sig för att efterlikna ett tält? De känns lite som om klädaffärerna tror de ibland. Om du råkar ha en storlek på kläder som överstiger storlek 42 så blir det helt plötsligt svårt att hitta kläder som inte liknar tält. Hur kul är det liksom?!

Tänk dig att du är en singeltjej i tjugoårsåldern som råkar vara född med kurvor som gör att du omöjligt kan ha storlek 36-42 i tröjor. Hur kul är det då att gå till den avdelningen i affären där kläderna har storlek 44 och större och ser ut som tält? Man vill ju kunna vara snygg även fast man har bröst som gör att tröjor inte sitter helt okej. Och färgerna sen. Det är alltid ljusa färger eller väldigt diskreta färger så att personen med kläderna på inte ska behöva synas typ. Tänk om man vill ha lite coolare färger på sina kläder då? Hur ska man då göra?

Jag vet att detta kanske är ett ilandsproblem, men de är fortfarande något som man kan fundera över. Oberoende vilken form man har på sin kropp så vill man ju aldrig se ut som om man har ett tält på sig. Det borde finnas andra alternativ! Det borde även finnas roligare färger på de kläder som är i storlek 44 och större. Det är en liten dröm jag har i allafall. Man borde kunna få välja sin stil själv och inte vara tvungen att välja något annat bara för att ens storlek inte finns! Mer färg och form åt folket!!

Pöss på dig!

2 reaktioner på ”Vaddå tält?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s