konstig värld…

Ibland blir jag lite rädd av allt skit som händer i den värld vi lever. Folk dör varje dag av att de råkar vara på fel plats vid fel tillfälle. Sen finns de dem som tjänar pengar på att skada människor. Jag blir arg och ledsen bara av att tänka på de.

Du har säkert hört talas som den nya dejting sajten som nu blivit modern. En sajt där personer som är i ett förhållande, men känner sig sugen på en affär kan gå in och hitta likasinnade personer. Alltså en dejtingsajt som uppmuntrar otrogenhet. Varför är den stora frågan som jag ställer mig själv om och om igen. Om de förhållandet du är i ett förhållande som inte funkar ta tag i det istället och för en konversation med den andra personen i förhållandet! Man är aldrig själv i ett föhållandet och uppstår problem måste man kommunisera för att få det att fungera. Att vara otrogen ska aldrig vara ett alternativ, det mår ingen bättre utav!

Älska varandra och ge inte upp så lätt! Våga kämpa för att få ert förhållande att klara sig, chansen finns att ni kommer ut starkare på andra sidan.

Pöss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s