Hjältar och idoler…

När jag var liten så var min största idol Christer Sjögren, fråga mig inte varför men jag gillade honom. Min morbror fixade till och med en autograf från honom. Sen har jag alltid gillat Carola, kan många av hennes låtar och som mindre hade jag nog egna små danser till dem också. Alla har vi väll haft idoler som små. Någon kanske hade stora afficher på väggarna med bilder på favorit artisten eller liknande. Dem var våra hjältar, människor som levde liv som vi bara kunde drömma om.

Nu när jag är äldre har mina idoler blivit människor i min närhet. Människor som jag ser upp till, människor som gör hjältedåd, människor som lever som de lär. Jag har fått växa upp med två idoler eller kanske till och med hjältar. Dom lever för att lära människor och lycka för dem är när någon som dom älskar blir glada eller när dom ser någon växa som person. Dom är de två stora förebilderna i mitt liv. Jag vet att jag kan uträtta stora ting med deras stöd. Dom är fantastiska och jag älskar dem! Jag är jag på grund av dem och deras värderingar.

Tack för att ni finns i mitt liv! Tack alla ni människor som sprider ljus bland era medmänniskor och är idoler och hjältar. Att få vara någons idol behöver inte bara vara en dröm. Älska och visa att om man älskar så finns det så mycket bra här i livet. Le och du ska se att världen ler med dig. Var som dina idoler, storslagen. Var storslagen på ditt eget speciella vis. Du är unik och fantastisk. You are AWSOME! Du ska se att någon ser upp till dig.

Pöss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s